10-daagse Autorondreis door Schotland:  Pearls of the East

10-daagse Autorondreis door Schotland: Pearls of the East

  • € 1098

  • Geen transport inbegrepen

  • p.p. voor de rondreis. Kamer en ontbijt

Vraag een offerte aan

Over deze reis

De Pearls of the East is een rustige autorondreis door het schilderachtige Schotland. Tijdens deze tocht verblijf je meerdere nachten op dezelfde plaats zodat je tijd hebt om de lokale schoonheid en cultuur grondig te verkennen. Van het historische Edinburgh tot de charmante kustdorpen langs de oostkust; elke stop brengt een unieke ervaring. De schilderachtige ritten ertussen zijn jouw momenten van reflectie tegen een achtergrond van glooiende heuvels en glinsterende meren.Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, natuur of fotografie, deze reis biedt een rustige verkenning van Schotlands prachtige erfgoed. 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

Inbegrepen: 9 overnachtingen in logement van uw keuze met ontbijt, inkom Glamis Castle en tuinen, inkom Scone Palace en tuinen, een reisgids 'Schotland' en landkaart per dossier en een documentatiemap en de bijdrage Garantiefonds Reizen.
 

Exclusief

Niet inbegrepen: Vervoer, niet-vermelde inkomgelden, middag- en avondmalen en verzekeringen.
 

Meer informatie

Opgelet: sinds 1/10/21 is een internationaal paspoort vereist voor alle reizigers die naar het Verenigd Koninkrijk reizen.
 
Transport
Deze rondreis kan gecombineerd worden met vluchten en huurwagen of met een van de ferry's uit ons aanbod en je eigen wagen. Vraag een offerte.

Accommodatie
Deze autorondreis wordt aangeboden in verschillende accommodaties. De accommodaties worden bevestigd bij reservatie en kunnen tot 30 km van de aangeduide stad liggen.
- Hotels: verblijf in *** hotels zoals bv The Golf Inn, Old Manor Hotel, BW Woodlands Hotel, Deeside Inn Hotel, Fishers Hotel, Atholl Arms, Golden Lion Hotel, of gelijkaardig.
- Mix: 3 nachten bij particuliereni in B&B's, 4 nachten in *** hotels, 2 nachten in een 4* hotel of  een Manor/Castle zoals bv Macdonald Rusacks Hotel, Pinewood Country House, Doubletree by Hilton Dundee, Hilton Grand Vacations at Craigendarroch, Atholl Palace Hotel, Stirling Highland Hotel of gelijkaardig
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

10-daagse Autorondreis door Schotland:  Pearls of the East

10-daagse Autorondreis door Schotland: Pearls of the East

  • € 1098 p.p. voor de rondreis. Kamer en ontbijt

Vraag een offerte aan
Walter helpt je graag verder
Walter helpt je graag verder

Walter helpt je graag verder

SELECTAIR WALTER & Co

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kerkstraat, 26
1840 Londerzeel