about

Over Ons

Deel dit artikel

Over Walter

In 1990 zag reisbureau Walter en Co het levenslicht, toen zaakvoerder Walter Willems besloot zijn carrière bij Brussels Expo in te ruilen voor de reissector. Nu, 30 jaar later, is hij de eigenaar van drie bloeiende reiskantoren: een vestiging in Londerzeel, waar hij zelf aan het hoofd staat, een kantoor in Opwijk, gerund door Thaïs, en eentje in Buggenhout onder de leiding van Sandra.

Over Thaïs

Thaïs is hoofd van het kantoor in Opwijk. Na haar toerisme studies ging ze onmiddellijk aan de slag als reisagent. Na 5 jaar werkervaring start ze nu een nieuwe uitdaging bij Walter en Co. Met een grote liefde voor het eigen continent, laat Thaïs je graag kennismaken met de mooiste plekjes in Europa, waarvan Italië en Portugal als favorieten. Ook voor verre bestemmingen in Zuid-Oost Azië en Zuidelijk Afrika, maakt zij je graag warm. Zelf houdt ze van culturele citytrips en heeft ze de mooiste herinneringen aan haar solo rugzakreis door Thaïland. Neem gerust contact op met Thaïs en laat je volop inspireren! 

Over Sandra

Sandra is het kantoorhoofd van de vestiging in Buggenhout. Zij werkt al tien jaar bij Walter en Co. Ze is al haar hele professionele leven werkzaam als reisagente en vindt het nog steeds even leuk, omdat de job zo afwisselend is.  Aan Tanzania heeft ze haar hart verloren, maar ze is ook al in Thailand, New York, Sri Lanka en de Dominicaanse Republiek geweest. Ook voor jou vindt ze ongetwijfeld de reis van je dromen.

Over Muriel

Muriel vervoegde het superteam van reizen Walter & Co te Londerzeel op 2 juni 2017. Op 4 jarige leeftijd, en 1 vlucht naar Mallorca was ze onmiddellijk gebeten door de reismicrobe. Iets wat ze zeker heeft meegekregen van thuis. Later ontdekte ze dat ze een enorme interesse had in andere talen en wist ze dat ze ooit in de reissector zou werken. Ze heeft het geluk gehad om vele landen van Europa te mogen ontdekken alsook Thailand, de Westkust van USA, Florida en een groot deel van de Caraïben waar ze haar hart een beetje aan verloren heeft. Cruisen is haar passie. Op de Canarische eilanden zou ze later willen wonen. U kan bij haar terecht voor "Uw mooiste tijd van het jaar”. Ver weg, kortbij of op zee? Muriel neemt jullie met plezier overal mee.

Drie vestigingen, één missie

De drie vestigingen van Walter en Co hebben één gemeenschappelijke missie: jou de reis van je dromen bezorgen. Of dat nu een gezinsvriendelijke dichtbijbestemming is, of een exotische rondreis ver van platgetreden paden: bij Walter en Co hebben ze de kennis en de connecties om jou van het begin tot het einde van je vakantie in de watten te laten leggen. Neem dus gerust vrijblijvend contact op.

Walter helpt je graag verder
Walter helpt je graag verder

Walter helpt je graag verder

SELECTAIR WALTER & Co

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kerkstraat, 26
1840 Londerzeel