De (reis)toekomst door een roze bril

De (reis)toekomst door een roze bril

Deel dit artikel

COVID-19 zorgt nog steeds voor woelige tijden in de toeristische sector, dat kunnen we niet ontkennen. Maar met opgeheven hoofd en vol goede moed blijven we als Selectair reisagent elke dag opnieuw doorzetten. Dit doen we voor het behoud van onze prachtige sector én uiteraard voor jullie, onze fantastische klanten!

Bedankt voor jullie vertrouwen en geduld. Bedankt om jullie reizen de afgelopen weken in onze professionele handen te leggen. Bedankt om mee vooruit te kijken en ons jullie toekomstige reisplannen te laten uitwerken. Bedankt voor jullie bemoedigende woorden en appreciatie.

De groene, oranje en rode kleurcodes vlogen ons de afgelopen weken rond het hoofd, maar tussen dit ‘kleurenpallet’ door blijven we de toekomst door een roze bril zien! Er zijn prachtige wintervakanties te boeken en ook voor de zomer van 2021 is er reeds een mooi aanbod beschikbaar. Dichtbij of wat verder weg…wij luisteren naar jullie wensen en stellen een reis samen die hierbij past.

Veel klanten hebben de afgelopen maanden de meerwaarde van een professionele reisagent mogen ervaren. Bij elke wijziging vanuit de overheid of een touroperator stonden we meteen klaar om onze klanten de beste service te verlenen. We boekten één of meerdere keren om, gaven jullie correct advies over welke reisdocumenten nodig waren en ontzorgden jullie van alle praktische beslommeringen in de contacten met touroperators, verzekeringsmaatschappijen of luchtvaartmaatschappijen.

Dit alles om jullie een zo zorgeloos mogelijke vakantie te bezorgen, iets waar veel mensen meer dan ooit nood aan hadden. Aan de talrijke bedankjes af te leiden hebben jullie er dan ook extra van genoten. Hiervoor doen we het en zullen we het blijven doen, elke dag opnieuw!

Enkele leuke reacties lees je hieronder.
Onze Selectair reisagent heeft voor ons de kastanjes uit het vuur gehaald en perspectief geboden met een oplossing waar we heel erg blij mee waren. Bedankt voor de menselijkheid en de hulpvaardigheid.
Het bleef spannend of we zouden kunnen reizen of niet. Maar wat zijn we blij dat we toch heerlijk hebben kunnen ‘bubbelen’ in een prachtige Toscaanse villa, met dank aan Selectair!
Wij konden voor onze reis rekenen op een topservice en goed advies ondanks de moeilijke omstandigheden.

We hopen jouw toekomstige reisdromen waar te maken. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. 
Walter helpt je graag verder
Walter helpt je graag verder

Walter helpt je graag verder

SELECTAIR WALTER & Co

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kerkstraat, 26
1840 Londerzeel