Autorondreis: Klassiek en Magisch IJsland

Autorondreis: Klassiek en Magisch IJsland

  • € 2102

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

IJsland is met zijn rijke verscheidenheid aan landschappen en geologische fenomenen een paradijs voor de echte natuurliefhebbers. Het land van 'Fire and Ice' heeft zoveel te bieden dat 15 dagen eigenlijk wel het minimum is voor een goed uitgebalanceerde rondreis die je naar alle uithoeken van het prachtige IJsland brengt. Tijdens deze reis zie je kleurrijke bergen, enorme gletsjers, warmwaterbronnen, vredige meertjes, vulkanen, kraters in allerlei vormen, indrukwekkende watervallen en dikwijls de onmetelijke Atlantische Oceaan. 

Inbegrepen

ferry Stykkishólmur-Brjánslaekur, inkom voor Mývatn Nature Bath, boottocht op Jökulsárlón gletsjer lagoon, een reisgids 'IJsland' en een documentatiepakket
Praktisch

Praktisch

Inclusief

14 overnachtingen in de door u gekozen logiesformule met ontbijt, ferry Stykkishólmur-Brjánslaekur voor wagen en passagiers, inkom voor Mývatn Nature Bath, boottocht op Jökulsárlón gletsjer lagoon, 7/7 bijstand in geval van problemen, een reisgids 'IJsland' per dossier, een documentatiepakket en de bijdrage Garantiefonds Reizen.

Exclusief

vluchten, huurwagen, niet-vermelde inkomgelden, niet-vermelde maaltijden en verzekeringen.

Meer informatie

TRANSPORT
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Reykjavik. De lijnvluchten van Icelandair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten en huurwagen inbegrepen.
 
ACCOMMODATIE
Deze reis wordt aangeboden in verschillende logiescategorieën.
Standaard: kamers met eigen badkamer in eenvoudige hotels, boerderijen of guesthouses en soms niet op de bestemming zelf
Comfort: 3* hotels en meestal op de bestemming zelf gelegen, kamers met eigen badkamer
Superieur: kamers met eigen badkamer in 4* hotels, boetiekhotels of de deluxe kamers in 3* hotels, afhankelijk van de mogelijkheden per bestemming

OPGELET: voor deze reis zijn er 4 nachten in het Westen waar zelfs in de superieur categorie, standaard/comfort accommodatie gereserveerd wordt. In die regio zijn geen superieure accommodaties voorhanden.
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis: Klassiek en Magisch IJsland

Autorondreis: Klassiek en Magisch IJsland

  • € 2102 per persoon

Vraag een offerte aan
Walter helpt je graag verder
Walter helpt je graag verder

Walter helpt je graag verder

SELECTAIR WALTER & Co

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kerkstraat, 26
1840 Londerzeel