Drijvend vakantiehuis in Duitsland

Drijvend vakantiehuis in Duitsland

 • € 615

 • Geen transport inbegrepen

 • per week

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Water is rustgevend. Niet verwonderlijk dat iedereen graag een vakantie doorbrengt in de buurt van een uitgestrekt meer of het ruisen van de zee. Gelukkig hoef je tegenwoordig geen eigenaar meer te zijn van een jacht of zelfs een vaarbrevet om door de golven in slaap gewiegd te worden. Wij introduceren: het drijvende vakantiehuis. Geniet overdag vanop je terras van de bedrijvigheid van de haven en het uitzicht over de glinsterende golven. En ‘s avonds zit je op eerste rij voor de mooiste zonsondergang.

Over het huisje

Dit vakantiehuis drijft op het water, in het midden van de haven van het resort Olpenitz. Het terras bereik je via een buitentrap. Het huis is gebouwd op een ponton en eenvoudig te bereiken. De twee slaapkamers bevinden zich direct boven het water, zodat je je zachtjes in slaap kunt laten schommelen door de golven en 's ochtend kunt genieten van het uitzicht op de glinsterende golven. Ook de comfortabele badkamer en sauna bevinden zich op deze verdieping.

Over de omgeving

Het vakantiepark Oostzee Resort Olpenitz ligt in het Noordelijke punt van Duitsland aan de Baltische zee. Vanuit hier kun je uitstapjes doen naar Kiel of Flensburg. Het park beschikt over een kleine baai met een zandstrand en kilometerslange stranden aan de Baltische zee, die doorlopen tot Schönhagen. Aan dit nieuwe vakantiehuizengebied wordt nog verder gebouwd op het voormalige Marine terrein in Olpenitz, op meer dan 150 hectare, omgeven door de natuur.

Blijf zo lang je zelf wil, wanneer je wil

Je kunt dit huisje huren voor enkele dagen, een week, twee weken of zelfs drie weken. Je kunt er je hoofdbestemming van maken, maar gezien de ligging tegen de grens met Denemarken is het ook een ideale plek om een paar dagen tot rust te komen onderweg naar Denemarken. De ligging aan het strand is het ideaal voor de zomer, maar ook in het laagseizoen is het een heerlijk plek om buiten uit te waaien en daarna op te warmen in de gezellige sauna aan boord.

Vraag ons een offerte

De vermelde prijs is de gemiddelde prijs per week. In het hoogseizoen (juli en augustus) ligt de prijs wat hoger, in bepaalde periodes in het laagseizoen kan de prijs veel lager liggen. Vraag ons dus zeker om de beschikbaarheden na te kijken. Soms kun je door flexibel te zijn in de verblijfsperiode heel wat geld uitsparen.

Praktisch

Praktisch

Inclusief

 • Logement
 • Eindschoonmaak
 • Gebruik van sauna

Exclusief

 • Bedlinnen en handdoek (18 euro)
 • Verplaatsing heen en terug
 • Maaltijden
 • Verzekeringen
 • Wat niet vermeld is bij inbegrepen. Bij twijfel: neem contact met ons op.

Meer informatie

735 euro per week is de gemiddelde prijs per week. In het hoogseizoen (juli en augustus) ligt de prijs wat hoger, in bepaalde periodes in het laagseizoen kan de prijs veel lager liggen. Vraag ons dus zeker om de beschikbaarheden na te kijken. 

 • Novasol, ref DSH435

 • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Drijvend vakantiehuis in Duitsland

Drijvend vakantiehuis in Duitsland

 • € 615 per week

Vraag een offerte aan
Walter helpt je graag verder
Walter helpt je graag verder

Walter helpt je graag verder

SELECTAIR WALTER & Co

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kerkstraat, 26
1840 Londerzeel